Adhoc Cultura

Partners

Les aliances estratègiques ens permeten idear i desenvolupar projectes conjuntament, així com transmetre la tecnologia i la metodologia a la vegada que compartim experiències i recursos.

SID

SID

Amb seu a Figueres, aquest estudi situat a comarques treballa en projectes internacionals amb treballs que han arribat a llocs com Japó (Conjunt d'il·lustracions per a un espectacle audiovisual al circuit de Motegui), Finlàndia, els Estats Units o Suïssa, al Museu Olímpic de Lausana, on es va dissenyar i coordinar l'exposició “High Sports top Spirits” dedicada a promocionar “The World Games”. Paral·lelament a la feina gràfica tradicional, Sid Estudi estudia el terreny de les noves tecnologies de comunicació visual com l'entorn web o la interacció.

OXYGEN

OXYGEN

Oxygen és una empresa tecnològica i creativa amb seu a Barcelona amb més de 18 anys de trajectòria, en la qual hi ha experts en comunicació corporativa, disseny web, programació i sistemes informàtics, per a la realització de projectes ambiciosos a Internet. La nostra col·laboració amb aquesta empresa ens permet posar a disposició dels nostres clients un conjunt de serveis comunicatius i productes tecnològics avançats per potenciar la identitat digital corporativa a la xarxa. És una empresa petita per disseny. S'han resistit a la temptació de créixer més perquè creuen que treballen millor mantenint-se petits i mantenint la capacitat d'establir relacions a llarg termini amb els seus clients.

MARTA CARRETÉ

MARTA CARRETÉ

Especialista en comunicació i màrqueting estratègic. Llicenciada en Belles Arts per la UB. Projectes Publicitaris i Clients: Mediació i Negociació a l'Institut Superior de Màrqueting. La seva trajectòria professional portant a terme la gestió dels departaments de Comunicació i RRPP a sectors de healthcare i organitzacions no governamentals i posteriorment a sectors enfocats a l'empresa privada, ens aporta la solidesa i l'experiència necessària per a desenvolupar els nostres programes de comunicació. Aportant d'aquesta manera el planning i implementació des d'una òptica 360º dels projectes en un enfocament global d'orientació tant estratègica com gràfica.

PLAY MEDIA

PLAY MEDIA

Una empresa de màrqueting experiencial, comunicació i disseny, formada per arquitectes, consultors de marca, experts en màrqueting, dissenyadors de producte, d'interiors i gràfic, pedagogs, directors d'art, dissenyadors 2d i 3d, creatius multimèdia, enginyers audiovisuals i especialistes en producció d'esdeveniments. Creem projectes de museografia, arquitectura corporativa, stands i pavellons, màrqueting experiencial, esdeveniments i comunicació, showrooms, espais vivencials i de difusió de producte i marca.

BERMAC

BERMAC

Dissenyem, prototipeam i construïm objectes i exhibicions, convertint les teves idees en productes reals que la gent pot usar -i gaudir. Som <em>makers</em>. Ens embrutem les mans per convertir les teves idees en realitat. I gaudim fent-ho. Sempre. Amb amor i suor. Construir coses no és fàcil. Comporta tones d'amor i suor. I això és precisament el que t'oferim. De l'A a la Z. Des de prototips inicials, fins a productes acabats que pots vendre. És un camí llarg. I podem caminar-lo junts, d'inici a fi.

LA TAULA

LA TAULA

La cooperativa LA TAULA treballa en l'àmbit de la cultura i la sostenibilitat. Ofereix serveis de consultoria a través metodologies creatives en investigació i planificació de polítiques culturals, dinamització d'espais de participació i desenvolupament de recursos formatius. Fa divulgació creativa convertint continguts culturals, socials i ambientals en jocs de taula, visites guiades, exposicions, esdeveniments singulars i recursos gràfics i audiovisuals.

Descobreix el nostre espai de suport mutu en el sector cultural, una proposta que neix de la preocupació i de les dificultats que han d'afrontar els diferents actors de l'escenari cultural davant d'un context marcat per la incertesa, el canvi i la inestabilitat. Un espai on alliberem els nostres aprenentatges, eines i metodologies. Una proposta d'acompanyament personalitzat en la cerca de recursos i d'informació d'interès per a agents culturals en el marc d'un context de gran incertesa