Adhoc Cultura

Casa Vicens

Casa Vicens és la primera casa del gran arquitecte del modernisme Antoni Gaudí.

Casa Vicens és la primera casa del gran arquitecte del modernisme Antoni Gaudí.

Casa Vicens és la primera casa del gran arquitecte del modernisme Antoni Gaudí. Declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO, MoraBanc, banc privat de propietat familiar de referència a Andorra, va adquirir la propietat el març del 2014 i va posar en marxa un projecte curós i ambiciós de rehabilitació i restauració de l’immoble.

Al 2018, la direcció de la casa encarrega a Adhoc Cultura la redacció, l'articulació i la implementació i el desplegament del pla educatiu de la Casa Vicens. I, com a resultat d’aquesta demanda, l'any 2019 van posar en marxa el pla educatiu, fruit de mesos de feina seguint la nostra metodologia de treball, amb un focus grup creat a partir de nombroses sessions de treball dutes a terme amb entitats, joves, professors i alumnes, tant de l'àmbit públic com privat.

El resultat va ser un pla educatiu alineat, d'una banda, amb els valors de la Casa Vicens: creativitat, excel·lència, audàcia, descobriment i proximitat, i, de l'altra, amb les demandes de l’entorn, tant familiar com educatiu, per descobrir de manera pedagògica aquest Patrimoni Mundial de la UNESCO.


Descobreix el nostre espai de suport mutu en el sector cultural, una proposta que neix de la preocupació i de les dificultats que han d'afrontar els diferents actors de l'escenari cultural davant d'un context marcat per la incertesa, el canvi i la inestabilitat. Un espai on alliberem els nostres aprenentatges, eines i metodologies. Una proposta d'acompanyament personalitzat en la cerca de recursos i d'informació d'interès per a agents culturals en el marc d'un context de gran incertesa